Beheer

Rotterdamse Watervrienden

Inloggen


Wachtwoord vergeten

Ik kan niet inloggen

Privacyverklaring

Mededeling

KENNISBANK
Heeft u al kennisgemaakt met onze kennisbank? Als u vragen heeft over de Internet Zwemscore Module, kijk dan eerst in de kennisbank. Wellicht staat het antwoord er al bij en bent u snel geholpen. U vindt de kennisbank na het inloggen in de beheermodule rechtsboven het blok 'Mededelingen'.

ZWEMSCORE
Welkom bij Zwemscore, de nieuwste versie van het zwemlesadministratiesysteem van Plan Plan Internet BV. U kunt hier inloggen om toegang te krijgen tot de beheermodule. De gebruikersnaam en een wachtwoord wordt u verstrekt door de bevoegde persoon binnen uw zwembad/zwemschool/vereniging. Heeft u een probleem of storing te melden? Log dan in en klik op de knop 'Servicedesk' of neem contact op met onze Servicedesk op onderstaand telefoonnummer.

Deze versie is responsive en past zich automatisch aan het apparaat aan waarop u inlogt. Er zijn vanaf deze versie dan ook geen aparte URL's meer voor respectievelijk een PC, tablet of smartphone. Op alle apparaten dient u in te loggen met de URL die u gebruikt op de PC.

Contact

Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ Assen
T (0592) 333 600

Servicedesk

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van
08.30 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur.

Kijk eerst even in onze Kennisbank
(na inloggen boven 'Mededelingen').

T (0592) 333 600
E servicedesk@ppibv.nl

Informatie

De Internet Zwemscore Module is een
product van Plan Plan Internet BV
Plan Plan Internet BV is een software-
ontwikkelbedrijf dat (maatwerk)software
levert.

Socials